Connect with us

Нюзрум

Психиатър заговори и Цветанка Ризова онемя: Мимолетните от ПП си отиват като НДСВ! Сезонна история…

Published

on

Българските политически племена никога няма да се откажат от вот. ГЕРБ е почвата – те не се появява отляво и отдясно, а никнат отдолу. Борисов по произход е във висша степен фолклорен човек – по силует, по умения да разговора. В предизборната кампания обикаля и разговаря с хората. Това мнение изрази в интервю за Би Ти Ви психиатърът д-р Николай Михайлов. Той определи коалицията ПП-ДБ като „въздух“, а ГЕРБ – като „земя“.

„Българските политически племена никога няма да се откажат от вот. ГЕРБ е почвата – те не се появява отляво и отдясно, а никнат отдолу. Борисов по произход е във висша степен фолклорен човек – по силует, по умения да разговора. В предизборната кампания обикаля и разговаря с хората.

По думите му, ПП-ДБ са „градските избираеми“, които имат „твърде малка връзка с почвата и даже демонстрират отвращение към тези от почвата“. 

„Хората в „Продължаваме промяната“ не са почва и земя, а са въздух – друга стихия, долитат отдалече и имат кратко изтъняла дори симулирана връзка с почвата. ПП-ДБ са застрашени от окончателен и необратим фалит по аналогия с НДСВ. Те имат в природата си нещо мимолетно – въздушно и долетяло тук, то е свързано със сезонна история“, каза още той.

Според него ПП-ДБ ще бъдат подмамени да влязат в коалиция, която е формална или проформа, от Бойко Борисов, „който е майстор на задушаването на коалиционния партньор в прегръдка“. 

„Той ще го заведе някъде, ще го докара до местните избори и там ще се опита да се саморазправи с тези хора, като ги дискредитира. Бойко Борисов може да е критикуван по много посоки, но той представлява живо свидетелство за това, че лидерът на опозицията не трябва да бъде арестуван при никакви абстоятелства“, коментира психиатърът.

Според него „абортиралият арест“ на Бойко Борисов прави коалиционно взаимодействие между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ малко вероятно.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени