Connect with us

Гербери

Борисов взриви в bTV: Назначен от Радев убиец, ходи да носи ядки на ПП-тата

Published

on

„Не може да продължава така държавата, трябва да се намери решение. Трябва да се намери компромис от всички и да се направи коалиция между първите две партии след 2-ри април, това е най-добрия вариант. Широката коалиция управлява най-дълготрайно“.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по bTV.

„В предишното правителство видяхте какво стана – със Слави, със социалисти – скараха се за пари. Не изключвам нищо – моята партия иска да съм премиер, но ако е в интерес на хората съм готов да направя компромис и за това.

Инстинктът ми сочи, че ще има правителство. Партиите вече нямат ресурси и нямат сили. Сега е момента всички да направим крачка назад и да направим редовно правителство. Ще съм депутат докато се направи правителство“, посочи лидерът на ГЕРБ.

„Днес БНБ излезе със своя доклад: „Задължаваме скоростно, външният дълг вече е над 90 млрд. външен дълг“, това са официалните данни. Не гледайте кой е лидерите на партиите, гледайте хората, които стоят зад тези партии – заради тях трябва да се направи правителство“, каза Борисов.

„Само лихвите са над 2 млрд. на година. Нито един човек не може да устои на този огромен външен дълг, а този разговор ще дойде до 10 дни. Ако няма редовно правителство – тези дългове ще нараснат на 100 милиарда. Редовното правителство носи отговорност за финансите. Кирил Петков обяви, че е готов да похарчи още 50 млрд. – просто не излизат сметките“, изтъкна експремиерът.

Няма как с „Възраждане“ и БСП – имаме толкова големи идеологически различия, че няма накъде повече.

Има вариант да направим и с малките партии – но няма да е устойчиво. Най-добрият вариант е широката коалиция. Коалиционното мнозинство може да направи сериозни неща относно корупцията и всичко останало. Истинската правосъдна реформа не е да направиш КОНПИ за Бойко Рашков, добави той.

Шишков беше убиец – заради него загина човек! И сега този назначен от Радев човек ходи да носи ядки на ПП-тата. Който е наредил така жълтите павета – да го вкарат в затвора. Има 5 фирми, които носят отговорност – това е заговор.

Заведете ме да видя нещо направено от Шишков, Мишков, който и да е. Инхаус процедурата е разрешена от европейската комисия, в същото време Шишков прати половин милиард по всички договори, които направихме – ако са били грешни, защо ги е платил? 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени