Connect with us

Гербери

Обичан депутат от ГЕРБ в Бургас: Това е моята кауза! Може да разчитате на мен

Published

on

„Всички се уморихме от безвремие, хаос, спекула. Трудно се живее в непредвидимост. Объркващо за хората е кой да изберат от 302 кандидати за депутати от 21 листи в региона. Затова най-логичният отговор е да изберат този, когото познават, на когото могат да се обадят, когото виждат сред тях. Хората трябва да знаят, че техният представител е един от тях, че може да му поставят задачи, които той да изпълнява. Те могат да разчитат на мен!“, заяви на финала на кампанията за предстоящите парламентарни избори водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Бургаски регион Жечо Станков.

На тези поредни избори е все по-трудно всеки един човек отново да даде своето доверие. Знам, че всички търсят отговори на тревожни въпроси за високите цени в магазина, за нуждата от стабилност в ежедневието, за възможността за предвидимост на разходите и планиране на приходите“, смята Жечо Станков, който не само по време на предизборната кампания провежда постоянни срещи с представители на различни сфери, с обикновени граждани.

От разговорите с тях той лично поема ангажименти за битка с решителни действия срещу спекулата, за връщане на нормалността, за предвидимост за хората, бизнеса и общините, както и за борба в защита на интересите на жителите на Бургаска област.

„Винаги сме доказвали, че се водим от едно основно правило. То е задачите, които ни поставят жителите на Бургас и региона, да бъдат изпълнени максимално бързо. Хората са най-ценни, точно затова ще продължим да правим всичко възможно Бургас да продължи да се развива и да бъде лидер в сравнение с другите региони – с качествено образование, здравеопазване, с привличане на млади хора, с уют и спокойствие за възрастните хора и с привличането на инвеститори”, смята Жечо Станков. „Бургас – това сме всички ние! Тук са нашият дом, децата, родителите, приятелите ни. Бургас има нужда от всички нас. Това е моята кауза – подкрепете я за успешното бъдеще на Бургас!“, обобщи водачът на листата на ГЕРБ-СДС.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени