Connect with us

Timeline

Собственикът на „Захарни заводи“ към ГЕРБ/СДС: Работете упорито, за да има правителство!

Published

on

„Захарни заводи“ в Горна Оряховица е сред компаниите, даващи облика на икономиката на страната ни. За ръководството, а и за всяка фирма е важно да се знае какво ще се случи след месец, след три или след година. А не институциите да не работят или да дерибействат в непоносими мащаби. Така, както е през последните две години.


„Работете упорито, покажете висше майсторство в политическите

преговори и мъдрост, за да има правителство“ – бе призивът на собственикът Георги Узунов и на ръководството.

Това написа водачът на листата на ГЕРБ/СДС проф. Костадин Ангелов в социалната мрежа фейсбук след среща с ръководството на завода.


Хората са прави – България има спешна нужда от правителство, което да върне стабилността и предвидимостта. С министри, които не блокират заради личния си интерес важни инвестиционни проекти, като големия транспортен възел – интермодалния терминал в Горна Оряховица и концесията на летището, смята той и добавя:


За ГЕРБ-СДС съставянето на редовно правителство е главна цел. Неведнъж сме доказали, че интересът на държавата е над партийния. Ако и останалите евроатлантически политически сили мислят за страната, а не за местните избори, то кабинет ще има.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени