Connect with us

Timeline

Хваната в крачка: Депутатка от ДеБъ се възмути от фалшива новина, а тя я разпространявала

Published

on

Кандидат-депутатката от ДБ Антоанета Цонева се възмути от фалшиви новини, които самата тя до скоро разпространяваше. Разчитайки на късата памет на хората, Цонева днес се оправдава, че от коалицията ПП/ДБ не били пълнили рекламните и торби със салами и лютеница, а с брошури и семена за теменужки.

Припомня, че по време на изборите 2021 година Антоанета Цонева не се посвени да разпространи подобна фалшива новина за ГЕРБ и ДПС, предава БЛИЦ. Тогава тя обвини двете партии, че раздават хранителни продукти придружени с бюлетина, като се позова единствено на снимки разпространяващи се във Фейсбук.

„Има хора, които се нуждаят от тези пакети с ориз и брашно, има управление, което експлоатира бедността им и иска да остане на власт, въпреки че държи България на дъното по доходи, и вярва, че може да спечели гласовете им срещу купичка ориз“, написа на 25 март 2021 година.

С днешна дата със същата сила би могло да се коментира, че ПП/ДБ докараха хората дотам, че да смятат, че могат да купят гласа им с палка шпеков салам. Дали торбичките са били пълни с брошури и семена или един-два салама, остава загадка.

Най-четени