Connect with us

Гербери

С родопски чанове и гайда посрещнаха депутат от ГЕРБ

Published

on

„Ти си народен човек, обичаме те и ти вярваме, както вярваме и на Борисов. Той дойде, видя срутения път от разклона за Бойково и ни направи нов. Горди сме, да те посрещнем и вярваме, че ще ни помогнеш да поправим вековния каменен храм в селото“. Така посрещнаха десетки жители на село Лилково, разположено над 1400 метра височина, Вежди Рашидов – водач на листата на ГЕРБ – СДС в област Пловдив. Той бе придружен от областния координатор Георги Мараджиев и кандидатите за народни представители Йордан Кръстанов, Запрян Янков, Диана Атанасова. 

Хората споделиха, че само от ГЕРБ са взели присърце проблемния път за селото и с помощта на Бойко Борисов ремонтът му е вече е факт. 
„Не сме пропуснали нито една община, бяхме и в селата, и в градовете, за да се срещнем с хората очи в очи и да се убедим, че навсякъде има нужда от помощ, защото две години бяхме в безвремие“, каза пред хората Мараджиев. 
„ Ние искаме, знаем и можем да управляваме, политиката не е пагон, да го разнасяш на раменете си. Да управляваш значи да носиш отговорност за човешките съдби, за цялата държава. За това искаме вашето доверие, за да управляваме отново и да спасим България от безвремието на „Промяната“, каза  още Рашидов.

По време на срещата жителите на Лилково помолиха Вежди Рашидов да помогне за съхраняването на уникалните стенописи в храма „Свети Архангел Михаил“, граден през 1859 година, както и да бъде ремонтиран покривът на светата обител. 
„Като министър направих възможно да бъдат реставрирани много храмове и се гордея с това, искам да помогна и на вас и ще го направя!“, даде им дума водачът на листата на ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени