Connect with us

Timeline

Караянчева отсече: Ще съставим редовно правителство

Published

on

Ще положим всички усилия да съставим редовно правителство, заявява водачът на листата на ГЕРБ – СДС в Кърджали Цвета Караянчева и разказва във Фейсбук за срещите си с хората от кв. „Веселчане“ и с. Резбарци.

„С липсата на лидерство си обясняват кризите в държавата жителите на кърджалийското село Резбарци. Говорим за все по-празната потребителска кошница, за ината на политиците и пропуснатите възможности за благоустрояване на региона. Правим паралели с Европа, признаваме си грешките, съгласяваме се, че държавата е на дъното и че само ГЕРБ има опита и капацитета да я извади на повърхността. Ще положим всички усилия да съставим редовно правителство защото 2 години разпад ще ни струват прекалено скъпо. Вярвам, че разумът ще надделее над емоциите и няма да позволим на шепа шарлатани да потопят държавата“, пише Караянчева в социалната мрежа.

И още:

„Кв. „Веселчане“ след работно време. Делник. Притихнали къщи. Угрижени хора. Силуети по дворовете, бавно отиваща си зима. Предстоят ни поредните предсрочни избори. И поредният опит да се преборим с безпорядъка в държавата и чувството на безпътица. Има изход. ГЕРБ е с номер 2 в бюлетината.“

Най-четени