Connect with us

Timeline

Кандидат депутат на ПП: Хора като Кирил Петков в България наричаме манипулатори

Published

on

От фейсбук профила на Соня Колтуклиева

27.10.2021 г., Деян Петков, общински координатор на ИТН в Плевен, народен представител на ИТН в 47-ия парламент: „При здравите хора хората като Кирил Петков наричат личности с жаргонизма „wanna be“. В превод: човек, който иска да бъде това, за което се представя, но всъщност не е.

В България ги наричаме с много жаргонни изрази, но най-разпространените, които мога да използвам, са манипулатори.

Този дето се прави на възпитаник на Харвард и се представя за интелигентен и грамотен човек просто не знае как да ме убеди и „продаде“ с идеята, че не е знаел какво се случва, когато е писал декларациите си с неверно съдържание. Това, че постави табела с надпис „Аз съм Кирил Петков и нямам страх!“ не предизвиква у мен възмущение, а силно безпокойство. Фактът, че не съжалява за стъпката си, също е много неприятен. Колеги експерти в правната област вече са цитирали членове на НК и квалифициран състав по извършеното от него престъпление. Няма да задълбавам в тази тема. Искам да насоча вниманието ви в друга посока.

Съединените американски щати и Канада са правни държави. България също е правова държава, член на ЕС. Имам няколко въпроса към вас:

1. Ако Кирил Петков беше нарушил основен закон на САЩ или Канада, щеше ли да бъде преследван или поне санкциониран за действията си според вас?

2. Кирил Петков би ли си позволил да извърши това нарушение в САЩ или Канада?

3. Защо медиите по всякакъв начин се опитват да оправдаят стъпката ми като дъщеря към баща си и да превъплътят Цветанка Ръжова в ролята на Опра Уинфри, която самата не беше просълзена от холивудската история на г-н Петков-старши?

4. Кой има интерес Кирил Петков да се рекламира до такава степен, че да се появява в реклама на всеки клип в YouTube?

5. Ако депутат от друга партия направи такава безпрецедентна грешка, щяха ли медиите да са толкова снизходителни?

6. Защо сме по-склонни да вярваме на усмихнати лъжи, отколкото на сериозни истини?

7. Обичаме или се влюбваме? А може би обичаме и продаваме мечти?

8. Как да стигнем до американците/канадците?

9. Уважаеми зрители, спахте ли?

Истината не е въпрос на гледна точка, а въпрос на обективно обяснение на обстоятелствата и тя е такава, каквато описах Конституционния съд. Не става дума за чувства и мисли. Тя е това, което е. съжалявам

Искрено Ваш,

Деян Петков“. 

28.02.2023 г. Деян Петков е регистриран втори в листата на „Продължаваме промяната” – „Демократична България” в Плевен, следван от лидера Радостин Василев, бивш депутат и министър от ИТН, бивш депутат от ПП.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени