Connect with us

Timeline

Тя взриви празника, разкри коя се е крила в спалнята на Руди Гела: Боже, каква порнография!

Published

on

От тинята на най-позорното политическо търгашество в историята на България изплуват нови скандални подробности.

Потвърждава се истината, която разкрих още през лятото на 2022 година: в основата на отцепничеството в ИТН стои Виктория Василева, която дълги години е играла ролята на доверен човек на Слави Трифонов. Той я облагодетелства с голямо доверие в съставянето на листите, така че тя успява да вкара в парламента десетина свои хора.

На 10 юни 2022 година, в дома на Виктория Василева се събират 12 депутати от “Има такъв народ “ – колкото са необходими да подкрепят кабинета “Петков” при вота на недоверие на 22 юни.

На 11 юни, в дома на Радостин Василев се събират: Виктория Василева, Николай Радулов, Светлин Стоянов, Иво Атанасов, Георги Георгиев, Деян Петков, Христинка Иванова и Венцислав Петков. Участниците са изненадани от две неща: по-малко са, отколкото са били предния ден и вече командите се издават не от Виктория Василева, а от Радостин Василев. Казва им се, че са разделени на две групи ( лъжа!), за да се срещнат с премиера на две смени. Когато идва Кирил Петков, Виктория Василева се скрива в спалнята на Радостин Василев. Месеци по късно между Руди Гела и Вики избухва публичен спор: той казва, че тя е участвала в срещите, тя отрича. Този, когото тя е направила водач на листата в Плевен, индиректно я обвинява в лъжа, искайки да се явят на детектор на лъжата. Това е един от редките случаи, когато Радостин Василев казва истината. Той, например, отрече публично съпругът на Виктория Василев да е назначаван на работа в националния стадион “Васил Левски” от Венцислав Петков, изпълнителен директор на НСБ, но аз показах договора и озвучителят Иван Бадатлиев беше уволнен тихомълком.

Вчера, в нашия разговор за ПИК, Георги Георгиев дооткрехна завесата на пазарлъците – той каза: правителството на Кирил Петков не оцеля, заради Радостин Василев, той вкара темата за парите. Оппаааа!

Бивши депутати от ИТН ми споделят сега, че Иво Атанасов, в лични разговори казвал: трябва да се искат пари, за да се подсигурят, ако повече не са депутати, да не останат капо… Според моя източник, слуховете са били – по 500 000 евро на по-важните и по 100 000 лева на по-неважните народни представители. Петко Петков ми е заявявал, че при него са ходили депутати от ИТН с много по-високи оферти, били му казвали, че от ИТН също им предлагат пари, за да останат. Кирил Симеонов се беше обяснявал пред менторите си Ива Митева и Любомир Каримански, че е притиснат, защото има дългове, които някой може би е покрил.

Плащано ли е за предателството: от кого и по колко – това е работа на следствието и прокуратурата. Които, обаче, са кротки и безмълвни, а обществото, свикнало да гледа на политиката като на долен занаят – неглижира покупко-продажбата на рециклирани съвести, които се отричат от предишните си покровители с героичните пози на борци срещу мафията. Боже, каква порнография! Политиката в България никога не е била токова мръсна и воняща.

Вече писах, сега все повече партийци се съгласяват с мене, че ако Радостин Василев не беше наскачал да се героизира на 13 юни на пресконференция, а си беше мълчал и продължил да заговорничи, правителството на Кирил Петков можеше и да оцелее. Обаче, той е искал да промотира лично себе си, а не групата на отцепниците. И е започнал да крои планове отрано. След като става ясно, че Слави Трифонов обмисля да оттегли четиримата си министри от кабинета, на 25 май 2022 година, Радостин Василев разпорежда на “Сердика спортни имоти” да сключи договор с “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков” – кантората, в която е работила Лена Бориславова и работи майката на Никола Минчев, като по този начин си капарира водаческо място в листата на “Продължаваме промяната”. На 2 октомври 2022 година влезе в парламента от Габрово, на 2 април 2023 година вероятно ще влезе от Плевен. Междувременно набута втори в 15МИР верния си паж и момче за всичко Деян Петков и по-назад – близкия си компаньон Венцислав Петков. В Плевен се подиграват на ПП и ДБ, че Руди Гела си разиграва коня и даже се хвали, че онези от София ще правят каквото им каже, защото им е взел страха. Как?! Според това, което е близко до ума: Радостин Василев е записвал разговорите си с Кирил Петков и го шантажира – поне от това се плаши баща му Петко Петков.

Александър Дунчев, бивш депутат от ПП, сутринта написа: “Има ли кой да попита защо листите ни се напълниха и дори се водят от „обединени“ ренегати с нула полза за държавата …”

Днес Георги Георгиев ще гостува в “Лице в лице” по БТВ. Разбира се, Цецка Ризова няма да бъде коректна и да каже, че го е поканила, заради разкритията му пред Соня Колтуклиева за ПИК. Както и да е, телевизиите преписват безогледно или си мълчат безсрамно. Дано Георги Георгиев стигне по-далеч и разкрие повече за задкулисието в “Промяната”.

П.П. Понеже съм честолюбива македонка, не мога да разбера как се преглъщат толкова гадни обиди?! Кирил Петков – спорил е с мен по няколко пъти за шеговити закачки към него, но простѝ на Радостин Василев, че искаше да бъде вкаран в затвора за подписването на декларация с невярно съдържание; на Венцислав Петков и Деян Петков, които пригласяха на “малкото злобно човече” и ругаеха “канадеца” безогледно. От кого и от какво го е страх Кирил Петков? Да не би от едно и също място да пробутват Руди Гела и да страхуват Киро?! Радостин Василев е бил адвокат на ФК “Арда”-Кърджали на милионера Фуат Гювен, свързват го, освен това, с Румен Гайтански-Вълка. А?!

ОТ ПРОФИЛА ВЪВ ФЕЙСБУК НА СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени