Connect with us

Гербери

Бойко бесен във Враца: Киро и Асен ли? Османец не ни е причинявал това, което те направиха

Published

on

„2 години стъргане, чегъртане, търкане и накрая обрулиха границата всеки ден. И чуждестранните медии гледат“, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца по време на среща с кметовете на ГЕРБ от областта, Монтана и Видин.

„Аз мисля, че и президентът Радев, и финансовата министърка са длъжни да извадят потреблението на бюджета. Умолявам ги да кажат какво е моментното състояние на бюджета. Искам да видя има ли за капиталовите ремонти. За да мога да ви кажа – „Поемайте този ангажимент, ще го свършим“. Сега дупката не се знае колко е“, допълни Борисов. 

„С какво да обещаем на тези хора и да бъдем честни, те затова само говорят съдебна реформа, съдебна реформа. Е, сега те изпаднаха в изолация. Това, което тези причиниха на България, османлиец не го е причинявал. Как ще излезем от тази дупка? С постове във фейсбук, с мемета, с подигравки?“, попита лидерът на ГЕРБ. 

„И няма да има 2 в 1, защото ще дойдат май, юни, юли ще са изборите. Те си избраха президент и сега новата им променка е „Ама Борисов не е за импийчмънт“, каза Борисов. 

Advertisement

„Чудовищна инфлация. Спекулата цъфти. Ние сме отговорни хора и като поемем ангажимент, трябва да го направим. Жал ми е за хората. Българите трябва да чуят какво са ни причинили“, добави Борисов. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени