Connect with us

Fake Harvard

Цецка Ризова аха да ревне в ефир! Не може Делян Добрев да говори такива неща за любимия й Киро

Published

on

Това, което повтаряме от 6-8 месеца, се оказа вярно – това, че се купува руски газ и е с 30% по-скъп. Това заяви Делян Добре от ГЕРБ пред bTV.

„Не искам да коментирам повече темата с прокуратурата. Ние сме подали сигнал като опозиция, прокуратурата е преценила, че има престъпление. Предстои да разберем“, категоричен бе той. 

„Добре, не сте се съгласили да плащате с рубли. Защо тогава търгувате с мейли? Има мейл, пратен в петък, а офертата е дошла в четвъртък. Пишат си на листче каква е цената. Получихме борсови цени минус 20-30% и трябваше да плащаме тези цени“, уточни Добрев. 

Той заяви, че се радва, че е подал сигнал към прокуратурата и смята, че нарушенията са за 700 милиона, а не за 88 млн. 

„Ние разбрахме, че не е било сигурно, че Кирил Петков не е бил премиер, защото баща му е ходил на преговаря в Турция.

Един негов министър каза, че да договарят газ са ходили татко Петко и Весела Чернева“, каза Добрев.

„Ама вие вярвате ли на това?“, възмути се водещата Цветанка Ризова.  

Имам една съседка, която казва: „И моят баща, и твоят не знаят какво да правят, хайде да ги пратим да преговарят за газ„, отсече той в отговор, а Цецка се срина и аха да ревне. 

Не знаем Асен ли управляваше, Кирил ли, Лена ли. Що не поканите татко Петко да го питате дали е ходил в Турция, той отрече, ама го питайте.

След като зам.-министър на Кирил Петков е казвал, че баща му е пътувал до Турция, аз нямам съмнения да повярвам. Ще се намерят доказателства, че това е било така“, допълни Добрев.  

Представяте ли си в каква детска градина ще кажат, че сме живели„, заключи той.  

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени