Connect with us

Fake Harvard

Кирил Петкове е тотално некадърен премиер, но пък не спира да ръси идиотии! Днес пак, за евреите…

Published

on

Премиерът Кирил Петков може да е напълно несъстоятелен като такъв, но за сметка на това компенсира с друго качество – може да изръси идиотия по всяка една тема.

На днешния Международен ден в памет на жертвите на Холокоста, канадският аферист продължи да работи за американските си господари и мисията им в Северна Македония. В кратката си глупотевина по темата, Петков акцентира на факта, че България става част от Тристранния пакт на Хитлер и започва антиеврейска политика! Странно как този идиот си мисли, че при такава антиеврейска политика, Цар Борис е успял за ужас на Хитлер да спаси всички евреи в България!?

Вижте какво пише враг №1 на Коституцията Кирил Петков:

„В този период страната ни успява да спаси близо 50 хил. български евреи. След присъединяването на България към Тристранния пакт през 1941 г. правителството е принудено да следва антиеврейска политика, но острата реакция на обществеността, на църквата, на политици и интелектуалци спира плановете за депортиране на евреите към нацистките концлагери. На днешния ден се молим с надеждата, че събитията отпреди осем десетилетия няма да се повторят. Но историята трябва да се помни, за да не се повтарят грешките. На този ден гледаме и напред. Защото след войната Европа беше съградена върху обещанието за мир“.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени