Connect with us

Гербери

ГЕРБ със спешна пресконференция: Рашковщината се завърна! Арестуваха наш лидер

Published

on

„Арестуван е кмет, излъчен от партия ГЕРБ. Това е продължение на полицейските репресии, започнали по времето на Бойко Рашков, и продължаващи сега“, това заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ по повод ареста на кмета на Стамболийски и регионален лидер Георги Мараджиев. 

„Това е поредна демонстрация на полицейщина и категоричен опит да се отклони вниманието от провалите на МВР“, каза още Атанасова. 

„МВР не трябва да се ползва като бухалка срещу политическия опонент. В следващите дни ще инициираме изслушване на министър Демерджиев“, заяви тя. 

„Това шоу днес бе опит от страна на Демерджиев да спаси оставката си, която му поискахме неведнъж. Учителят му, господин Рашков, не е най-добрият учител, който може да намери“, казаха още от ГЕРБ. 

„Това показва безсилие и опит да се отклони общественото внимание от страна на МВР, които не успяват да се справят с кризите. Показна акция, която да послужи за назидание на всички останали, които дръзват да се противопоставят на интересите на установеното политическото статукво“.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени