Connect with us

Гербери

ГЕРБ: Предлагаме кабинет! „Промяната“ вече не са любимци на България, никой не ги иска

Published

on

Българският парламент започва да прилича на Гражданска война.

Това каза депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков пред NOVA.

Ние спечелихме изборите с машини, но сме обещали на нашите избиратели, които искат да върнем хартиените бюлетини, че ще го направим. Всички избиратели искат хартиената бюлетина, защото вярват, познават членовете на СИК и знаят, че те борят техните гласове. В малките населени места хората си имат доверие. „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ казват ще имате доверие на машините. Хората не знаят какво се случва в черната кутия на машината, обясни Чолаков.

По думите му е било грешка купуването на машините.

„Продължаваме промяната“ започнаха да осмислят мъчително, че вече не са любимците на България. Те са тези които поставят условия, че няма да правят правителство ако се приемат промените в Изборния кодекс. Никой не иска те да правят правителство. Сцени като днешната още повече ги поставя в изолация, каза още депутатът от ГЕРБ.

Правителство е възможно с широко обединение върху реалистична програма. При всеки мандат имаме един вариант – реалистична програма, около която се обединява широко мнозинство. Така си го представям. Нашата политическа сила ще предложи правителство по този модел, за да покажа еталонът как трябва да изглежда. Най-доброто за парламентаризма е колкото се може по-бързо да се приеме Изборния кодекс, за да се затвори тази тема. Ако махнем тази тема имаме големи шансове да съставим правителство, посочи Чолаков.

Advertisement

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени