Connect with us

Fake Harvard

Бенатова зяпна, все едно едно е на гости у Бойко преди 12 години: ГЕРБ владее фейсбук! Нищо, че Киро наля милиони за черен пиар

Published

on

Социалните мрежи се владеят от ГЕРБ, заяви в интервю пред Миролюба Бенатова и Генка Шикерова Диана Дамянова, бивш главен ПР и създател на ПП.

„Те го правят много по-професионално от ГЕРБ. Там всичко е направено да изглежда елегантно. Ти ако седнеш и да разгледаш – наистина социалната мрежа се владее от ГЕРБ. Тя е чудовищна, обаче тя минава през култура, през някакви страници… Много професионална е – мрежата на ГЕРБ за въздействие върху социалните мрежи е изключително професионална“, подчертава тя.

Дамянова изказва предположение, че системата на ГЕРБ е дело на външни консултанти.

„Имам предвид тези фондации, които ходят да ги обучават са го направили. Изключително, зверски професионално. И те не са дезинформационни сайтове, това са структури, странички в интернет и т.н., които оказват огромно въздействие. Те работят по модела, че изглеждащи независимо неща правят по-голямо внушение от зависимите. ПП работят по модела – ето сега нашите хора, ще си ги обработваме. Два различни модела“, обясни Дамянова.

Припомняме, че в последните 3 години изтекоха данни за десетки милиони левове, наляти от ПП и ДеБъ в социални мрежи. Както и в ангажирането на израелски фирми за черен пиар срещу ГЕРБ и лично Бойко Борисов във фейсбук.

И накрая излиза Диана Дамянова и обяснява, че въпреки това, днес ГЕРБ разбива главата на провалените Шарлатани в интернет-пространството!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени