Connect with us

Fake Harvard

Запис №3 ще разтресе американците! Киро е дотук! Хвали се: Аз им дадох на янките Горанов за „Магнитски“

Published

on

Трети запис от конфиденциални разговори на ръководството на ПП публикува „Афера“. В него Кирил Петков говори за „Магнитски“.

„Даваме Горанов на Магнитски“, казва Петков. Не става ясно от кой момент е записът. Бившият финансов министър Владислав Горанов беше санкциониран на 10 февруари 2023 г.

За първия изтекъл запис беше потвърдено от ПП, че е от периода преди изборите миналата година, които бяха на 2 април.

Кирил Петков не коментира нищо конкретно, а само обяви записите за манипулирани.

В новия трети запис Кирил Петков обяснява как всъщност ТЕ „вкарват в Магнитски“ – чрез „Американеца“ и „Джереми“, който после да им прави с това … рекламата.

Кирил Петков: ….“Целия тоя филм всъщност е акт за давност на папките, които са видели – и за Черепа, и за депесарите, които са в този ред, който всички ни обвиняваха, че прибързваме. Реално той е в съюз с всичките партии и възможности в моя…

Те са един нормален ред, щото имаш обвинение, имаш самопризнания за самия фонд… пари няма. Щото каза, че са ощетили ГЕРБ…

По отношение на Черепа банковите тегления той им ги е дал част от папката по колко са изтеглени. Имаме две писмени обяснения на двама свидетеля. Единият е шофьорът, който казва – аз карах Божков всеки две седмици… и той внасяше евро. Това е писмено.

Вторият е, а, такова, вторият е секретарката на Асен, която каза – той идваше всеки две седмици, носеше нещо, караше ме да не го записвам в книгата с гостите.

Отделно всички тези факти ги има и американеца.

И всъщност ако дадем Магнитски на Горанов /б.р. – Владислав Горанов/, те ще бъдат…

Даваме Горанов на Магнитски, защото той е давал, не вземал – давал проекта на държавни служители, които да променят Закона за хазарта. В смисъл, американците му го казват като даване, щото като финансов министър му остава един човек, на който трябва да … да го смени закона – това е само Борисов.

И това, това е разпределението според мене на как стоят реално нещата в България.

И сега имаме единствения възможен вариант.

А отделно ще се покаже на Джереми… – …Джереми…, който е… в компанията и човекът, който прави… как да изглежда рекламата, какво – що.

…Много интересно.“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени