Connect with us

Гербери

Делян Добрев навря чадър в задника на Асен Василев! Че и го разтвори за кеф на пълна зала в Хасково

Published

on

Хасково е поредната спирка от предизборната обиколка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Голямата звезда преди него обаче бе Делян Добрев.

Ние сме отборът на победителите, каза кметът на Хасково Станислав Дечев, откривайки събитието.

„Радостен съм, че всички тази вечер сме тук, отборът на победителите, които ще бъдат първа политическа сила в област Хасково. Радостен съм още, че тригодишната агония приключи и се надявам тези хора никога да не припарят до властта, да не пристъпят никога повече в Министерски съвет и най-вече – да си получат заслуженото за всичките техни лъжи“, заяви той.

След него водачът на листата на ГЕРБ-СДС за региона Делян Добрев представи кандидат-депутатите в нея.

След Добрев, думата бе дадена на евродепутата Ева Майдел.

„Много е хубаво да си в „семейна обстановка“, защото с вас се познаваме от първата кампания, която водих и в която вие подкрепихте мен и цялата листа“, заяви тя. Ева Майдел допълни, че понякога от Брюксел нещата се виждат много по-ясно. И даде пример за „гимнастиките с бюджета“ на вече бившия финансов министър Асен Василев.

„От Брюксел се вижда също, че тези, които се правят на евроатлантици, в България говорят едно, а навън съвсем друго. Едни хора говорят, че подкрепят Украйна, а всъщност се оказва, че те през „Лукойл“ подкрепят Путин и Русия. Това са милиарди, които можеха да останат в нашата държава“, заяви тя по адрес на „Промяната“.

Темата срещу ПП поде Делян Добрев. Той припомни, че преди дни в Самоков Борисов е забранил да се говори срещу ПП, но на хасковлии не е забранил. И обясни защо.

„Ние първи извикахме „Дръжте крадеца!“ И причината е известна – той крадецът е местен, ние си го познаваме“, каза Добрев в началото на словото си, визирайки Асен Василев, което взриви залата и над 1000 души в нея избухнаха в аплодисменти.

„Три години схеми, дългове, инфлация. Но има една приказка – „На умряло куче нож не се вади“, допълни той, продължавайки да громи „Промяната“.

Делян Добрев цитира данни на ИПИ за нарастващите темпове на инфлация.

„Знаете ли кой е последният месец, в който инфлацията е по-висока от средната за ЕС! В последния месец на „Промяната“. Инфлацията започва и свършва с тях. Какво направиха – създадоха инфлацията, за да можем да обеднеем, но в джоба си да имаме повече хартиике“, каза водачът на листата в Хасково.

„Станалото – станало, но на 9 юни трябва да викаме Неволята. Те тук никога не са печелили избори. В Хасково от 43 общински съветника ПП и ДБ заедно имат трима. Ето това е присъствието им тука при нас. За разлика от тях ние не ви предлагаме мечти, не ви продаваме илюзии, не живеем на крилата на облаците от пици от кристали“, отбеляза още той.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени