Connect with us

Импийчмънт

ГЕРБ: Напомнихме на Румен Радев, че той създаде това (Киро и Асен), който днес не харесва

Published

on

ГЕРБ-СДС ще се опитат да започнат разговори по политики. „Правителство на малцинството е крайна опция, но все пак я има. Мислили сме го това, защото го дължим на избирателите. Персонален състав не е мислен, но ако се стигне до това, ще бъдат излъчени ярки личности“, заяви пред Нова ТВ Деница Сачева.

„Намираме се в ситуация на политическа криза и колкото по-бързо партиите започнат да водят диалог, за да решават проблемите, толкова по-добре”, заяви Сачева.

„Дали ние ще участваме в управлението на държавата, го решават избирателите, а не президентът или политическите ни опоненти”, каза Сачева. И подчерта, че на разговорите с президента са му напомнили, че той е участвал в създаването на това, което днес не харесвал.

„Многократно сме апелирали към това да разговаряме с институциите и останалите партии. Диалог не значи безкритичност”, продължи Сачева.

„Чисто математически правителство без ГЕРБ не може да има. Ние сме тези, които правим компромиси, правим постъпки, правим опити, с контактна група, с отстъпки, компромиси. Най-важните неща са националните приоритети и политиките, които има да реализираме“, каза още Сачева.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени