Connect with us

Спор(Т)но

Лечева 20 години съм дала на ЦСКА! Ще има нов стадион! Но защо крият от мен аферите на Руди

Published

on

Временният министър на спорта Весела Лечева коментира темата със стадиона на ЦСКА. Тя заяви, че няма да бъде пречка „армейците“ да имат добро и модерно съоръжение.

„Аз като човек от ЦСКА, повече от 20 години съм била част от този клуб с богата история и знам какво означава името ЦСКА. Сигурна съм, че хилядите фенове на отбора очакват едно добро и модерно съоръжение.

Мога да кажа, че аз самата няма да бъда пречка това да се случи. От първия ден, в който съм на този пост заявявам, че всеки трябва да спазва своите ангажименти и да бъде добросъвестен към договорите и споразуменията.

За съжаление мога да кажа, че този анекс, който изтече в медиите, аз многократно съм правила запитвания за него. Получавала съм много оскъдна информация от дружеството, което стопанисва този имот. Още като встъпих в длъжност поисках цялата информация, всички договори (на Радостин Василев – б.р.), анекси и т.н. Не ми беше предоставена такава… или беше информация на парче. И това недоверие предизвиква в мен желание да сменя целия борд на директорите на „Сердика спортни имоти“.

Advertisement

От мен се очаква да кажа дата, кога може да започне строителството, но официално не знам всички детайли. Когато държавата изпълни своите ангажименти и когато спортният клуб, който заявява желание за инвестиции, изпълни своите ангажименти, няма никаква пречка да се случат хубавите неща за ЦСКА.“, заяви Лечева за „Спортал“.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени