Connect with us

Гербери

Бойко не издържа: Кой и защо инсталира Киро Петков!? Защо България трябваше да бъде разрушена!?

Published

on

„Пари няма, действайте. Горе-долу ние сме в тази ситуация. България е минала през войни, платила е репарации, ще надживее Киро, и Асен, и нас. След 2 oоктомври е последният шанс всички политици“, смята лидерът на ГЕРБ.

„За да си спасим държавата, трябва да ги победим с много, за да отрезнеят и те. И за тях е важно. Един бит за трима небити дава, това сме ние. Партията удържа репресиите, това е истинска народна партия“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Костинброд. Водач на листата за София област е бившият вътрешен министър Младен Младенов.

Бойко Борисов Кадър: Фейсбук
Бойко Борисов Кадър: Фейсбук

Борисов припомни, че си е бил поставил срок за пенсиониране – като види магистрала „Хемус“ готова. „Пътят за Белград го направихме, малко остана, ще стане. Магистрала „Стума“ я съсипаха, но ще стане, ако на втори всичко е наред. „Хемус“ опитаха да я досъсипят, но и там има много направено. Като вържем Търново и Русе с тунела под Шипка, ще направим и Враца-Монтана Видин, за да вържем Солун с Дунав“, очерта той плановете си. 2 години хаос и застой, 2 г. пустош, обобщи бившият премиер.

За последното увеличаване на държавния дълг, с почти 5 млрд .емисия с 4,75% и нагоре лихва, Борисов обяви, че би уволним Владилсав Горанов ако е министър. „Не е виновно служебното правителство, нито министър Велкова. Виновен е Асен Василев – за капана, който сложи на президента Радев. Няма пари, няма го фискалният резерв. „Мазнинката“, която остави „лошия“ наш модел, я няма. Всичко е похарчено. Днес теглят още милиони. По време на нашето управление, на лошия модел Борисов, банките плащаха да им съхраняваме парите, отрицателна лихва или на нула. Само в КОВИД кризата отидохме на 1,5., защото всички си седяха по домовете и никой не работеше“, обобщи лидерът на ГЕРБ.

Борисов поряза и очакванията на кмета на Костинброд за финансиране на сцени и проекти. „Не можем да обещаем нищо. Всичко е счупено, счупена държава. Мъчно ми е за вас. За вас ми е мъчно, и за вас обикалям, затова съм тук“, заяви той.

Лидерът на ГЕРБ се пита кой е инсталирал и защо Кирил Петков и Асен Василев. „Защо България трябваше да бъде разрушена? До ковид-кризата всички показатели ни бяха нагоре. Съседите викаха: „Каквото каже Бойко, това става на Балканите“, добави още експремиерът. И посочи, че Киро и Асен само отваряли и затваряли празни кранове. „Радостно ми е че Радев на 1 октомври ще открие интерконектора и Киро пак ще стане за смях. Не вярвах, че ще го кажа, ама го казвам“, добави още той.

Борисов изрази надежда, че на изборите ще има отрезвяващ за всички партии резултат, защото иначе държавният дълг ще стане 80 млрд.

„Пари няма, действайте. Горе-долу ние сме в тази ситуация. България е минала през войни, платила е репарации, ще надживее Киро, и Асен, и нас. След 2 oктомври е последният шанс всички политици. Няма накъде повече да се издевателства над народа заради егото на тоя и оня“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Почвам да се съмнявам кой ми мисли по-доброто – те или вие. Житейският път на човек е такъв, че работи цял живот да излезеш в пенсия да си живееш живота. А вие пак искате да ни вкарате на браздата“, възмути се експремиерът. Той подчерта, че ГЕРБ са и за машинен и за хартиен вот.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени