Connect with us

Гербери

Великият Каспаров дойде да подкрепи Бойко и унижи жестоко Киро и Асен: Явно са от страната на Путин

Published

on

„Благодаря за възможността  да посетя моите приятели, защото ГЕРБ са единствената партия,  която има силна и ясна позиция по отношение на войната в Украйна. В политиката в момента всичко е бяло или черно и е много важно да заемете правилната позиция. Повечето европейски държави постепенно се преместват в категорична позиция в подкрепа на Украйна, но е много важно всички държави- членки на ЕС да вземат категорична позиция”. Това заяви световният шампион Гари Каспаров по време на брифинг в централата на ГЕРБ.

Той подчерта, че представлява руската опозиция извън страната и за него е важно Украйна да има пълна победа, както и руските престъпници да понесат своето наказание.

„Използвам случая да подкрепя партньорите от  ГЕРБ, които мислят като нас. В България има избори много скоро и се надявам българите  да направят историческия правилния избор и да подкрепят единствената партия която стои на правилната страна на историята- ГЕРБ”, категоричен бе световният шампион по шахмат. Това му изявление със сиурност ще унижи жестоко ПП и ДеБъ, които явно са разкрити като про-руски, заради бизнеса им с хора на Путин, докато бяха на васт!

„Днешното посещение е заради нашите действия. Ние сме партията, която първа сложи украинското знаме . Първи казахме, че това е агресия и война и това трябва да спре. ГЕРБ първа предложи в НС България да изпрати оръжие за Украйна”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Advertisement

Той бе категоричен, че ЕС и НАТО трябва да се опълчат на действията, които се случват в Украйна.

„Нашата партия се обяви за сто процента диверсификация от „Газпром”, а младежите събраха 50 хил. лв. и ги изпратиха на своите връстници, пратихме украински деца и на почивка на българското Черноморие. Така, че докато другите говорят ние действаме”, допълни Борисов.  

Той подчерта, че ГЕРБ и СДС на твърдата позиция в защита на Украйна. Борисов допълни, че руският народ не е враг на България и се надава Русия да бъде част от демократичната общност.

„Ние също сме уязвими, гледайки подобни действия на Балканите, затова днес позицията трябва да е повече от ясна и аз съм благодарен, че на Запад са я чули и целия ЕС сме на едно мнение”, допълни лидерът на ГЕРБ.

Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени