Connect with us

Гербери

Бойко показа младите остриета на ГЕРБ в листите, Томисав Дончев обиден – мен никой не ме покани

Published

on

„Хаос и безредие, а ние, като млади хора, трябва да оставим своя отпечатък на просперитет“, съобщи председателят на ГЕРБ-младежи Георг Георгиев днес, когато ръководството на ГЕРБ се събра да представи новите лица в листите на партията за изборите на 2 октомври.

Той се обърна към тях: „Ако те утре станат депутати, то това няма да е привилегия, а огромна отговорност“.

„Горд съм с вас и с онова, което постигна Младежката организация на ГЕРБ и съм благодарен на г-н Борисов, който видя всичко това“, каза Георгиев.

„Достатъчно сте ме слушали“, съобщи лидерът на партията Бойко Борисов.

Първи взе думата вторият в истата в Русе Георги Кръстев: „Всичко започна с Бойко Рашков и неговите обвинения за корупция в магистрала „Хемус“. Нищо няма една година след неговите твърдения. След това се появиха Петков и Василев, които заявиха, че ще строят по една магистрала на година докрая на мандата, няколко тунела. Много хора повярваха на тази демагогия. Да, мандатът е свършил преждевременно, те дори не започнаха нито един проект. Бившият транспортен министър Събев си позволи да обещае конкретни неща на Русе – магистрала до Велико Търново, летище, ферибот за Гюргево и трети мост на Дунав“.

Десислава Трифонова, която е водач на листата на ГЕРБ в Пловдив-област, отправи благодарност към лидера Бойко Борисов и на Георг Георгиев за шанса, който й е даден.

Тя беше депутат в 47-ото Народно събрание. По думите й, тя е благодарна и на парламентарната група, защото е била плътно зад нея в краткия живот на предния парламент. „Голямата инфлация не е привнесена, не ги слушайте, като ви говорят. Тя е от предишното управление“, смята Трифонова. „В последната година, каквото можеше да се случи по грешен начин, се случи по грешен начин“. Тя предупреди, че трябва да се очаква страната ни да има забавен икономически растеж.

Мартин Харизанов е втори в листата за Враца. „Огромни благодарности към всички вас, ние сме един отбор, един екип. Не знам дали има друга младежка организация, която да е толкова задружна. Аз съм предприемач, по образование – доктор по икономика“, каза той пред младежкия партиен актив. След това изброи какво са направили трите правителства на Борисов за 12 години в областта на спорта.

„Станах кмет на 34 години, но никой не ме покани от младежката организация, което ме обиди. Затова се присъединявам към нея след 15-16 години“, пошегува се Томислав Дончев. Той заяви, че младите са гаранцията на партията, че има приемственост. Освен това мъдростта и дързостта били двете неща, които водили до добро управление. „Мъдрост без дързост е бездейна и не поражда никакъв резултат, а дързост без мъдрост, може да доведат до някоя глупост“, продължи той.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени