Connect with us

Гербери

Сензационният водач на Бойко в Пловдивско е готова за нови битки! От старите Киро Петков още й трепери

Published

on

По земя, въздух и вода ще водим битка в Пловдивска област, за да спечелим 4 депутатски места. Това обяви областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев.

Начело на листата е 36-годишната Десислава Трифонова, която беше шеф на Агенцията за инвестиции. Сочи се, че  е изместила Дани Каназирева, която на предишните три вота беше водач в Пловдив-област. „Дани се отказа, за да работи за Пловдив“, обясни Мараджиев.

А новата водачка Трифонова каза, че в пловдивския регион много инвестиции са спрени в последната година и половина и тя щяла да направи всичко възможно, за да ги възвърне.

„Имаме момиче на 36 г. , образовано, свързва го голямото семейство ГЕРБ“, каза Мараджиев по адрес на Трифонова. Според него „с този водач ще спечелим периферията и ще възвърнем резултата от 2017 г., когато имахме четирима депутати от областта“, каза още Мараджиев, позовавайки се на социологическо проучване. Той каза още, че му липсвала джипката на Борисов, от която на общините в Пловдивско били дадени 13,5 млн. лева.

За Десислава Трифонова битките напоследък са ежедневие. Тя беше тази, която извади наяве скандалния договор с „Джемкор“, с който Кирил Петков направи опит да отмъкне близо един милиард евро! След разкритията на Трифонова, премиерът прекрати меморандума.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени