Connect with us

Нюзрум

Бойко Рашков изтрезня и видя какъв бандитизъм вилнее в страната при него! Нареди да му… докладват

Published

on

Не може да бъде! Втърешният министър Бойко Рашков май е изтрезнял и е видял, че в неговото управление България е залята от невиждан досега бандитизъм.

Сигурно за това Рашков е разпоредил на директорите на Областните дирекции на МВР в цялата страна да извършат проверка и да установят дали има подобни на братя Георгиеви „авторитети“, които тормозят хората в малки населени места, предаде БНТ.

При установяването на подобни случаи, е разпоредено да се докладва на професионалното ръководство на МВР.

Междувременно окръжният прокурор на София Наталия Николова съобщи за „По света и у нас“, че днес по обяд ще поискат от Софийският окръжен съд определяне на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ за братята Дончо и Красимир Георгиеви от село Антон.

Те са обвинени за умишленото убийство на 28 годишен пастир от селото.

„По света и у нас“ научи от свои източници в МВР, че е открит и вторият пастир, който се издирваше. Той е бил пребит и се е укривал, за да не бъде убит.

Хора от селото са му помагали и са му носили храна и вода, за да оцелее.

Вчера, сред като е разбрал, че братя Георгиеви са задържани и за полицейската акция в района, мъжът е събрал смелост и е казал на един от съселяните си да уведоми полицията за местонахождението му.

Вторият пастир твърди, че е бил пребит от Дончо и Красимир Георгиеви и е дал показания пред разследващите.

Най-четени