Connect with us

Timeline

Бивш председател на СДС: Алкохолизираното дърто ченге Рашков спря строителството на „Хемус“

Published

on

Спомняте ли си като ви казах, че ако решиш да си построиш къща, няма никакъв законов проблем да си купиш плочките за баните предварително. И да си ги складираш за колкото искаш години. Защото ще ти трябват един ден така или иначе, по-добре рано, за да имаш по-добра цена. Същото се отнася за тухлите, тръбите, цимента, желязото, всичко.

Същото е и с инхаус процедурите за магистрала Хемус, законов проблем няма. Предимство е голямата свобода в менажирането и стига да се осъществява контрол при изпълнето, проблем няма, пише бившият временен председател на СДС Борис Марков във Фейсбук.

Когато обаче за строителство засъждава алкохолизирано дърто ченге като Рашков, а аудиторията му е лековерни розови покемони, които се радват на всичко, стига да е срещу предишното управление, общественото мнение се обръща в грешна посока и на никой не му се занимава да обяснява.

Е, днес, виждате истината. От същите, които бяха сигурни, че е далавера, сега индексация и работа по старите договри.

Не знам как гласувате за политици с никаква компетентност, единствено „качество“ кресливост и с темперамент на глух доберман. Като тръгнат със злоба в грешна посока и не никой не може да ги извика да се върнат.

Най-четени