Connect with us

Парламент

7 полицаи пазят лудото бабе Мая Манолова: Нинова, позор такъв, ти приключи!

Published

on

„Г-жо Нинова, връщате хартията, унищожихте машините, унищожихте възможностите за електронно гласуване и връщате Борисов. Впрегнахте партията си в общия впряг на ДПС, ГЕРБ. Позор! Нинова върна партията си там, където винаги е била – при статуквото. Преструвките и триковете, че са партия на промяната приключиха тук. Вместо това превърна партията си в придатък на ГЕРБ и на ДПС, като връща Борисов.“

Това заяви лидерът на Изправи се България Мая Манолова на жалка протестна акция „Чували с бюлетини“ пред Народното събрание. В нея се вклюиха общо 6 души, които бяха охранявани от 7 полицаи!

По думите на лидера на „Изправи се България“ са излезли, за да се противопоставят на опита на мафията чрез хартиената бюлетина да си върнат контрола над държавата. С промените в Изборния кодекс превръщат машините в машинарии, които могат да отидат за скрап, и от които няма никаква полза. Заедно с машините, унищожават и гражданския контрол над изборите – няма да има Обществен съвет към ЦИК, намаляват секциите в Западна Европа и в Америка, няма да има електронно гласуване, няма да има запис на видеонаблюдението в секциите, опасява се Манолова.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени