Connect with us

Fake Harvard

Бойко скандално: Събрали се на оргия с пица с кристали и бяло вино и решили да ме арестуват!

Published

on

Лидерът Бойко Борисов поздрави днес най-напред украинския народ с Деня на независимостта на Украйна.

Той цитира бившия министър на енергетиката на ПП Александър Николов, който признава, че България е купувала руски газ. Той  не отхвърли и  обвиненията на ГЕРБ, че това е станало на много висока цена. Борисов  подчерта, че ако трябва да има протести срещу „Газпром” те трябва да са пред Позитано или пред офиса на „Продължаваме промяната”.

Борисов коментира и думите на служебния министър на МВР, който каза, че по времето на Бойко Рашков  почивните бази на МВР са ползвани за частни партита.

„Е как нито един журналист не зададе въпрос – какви са тези частни партита? А там са канени хора, които дори не са служители на въпросното ведомство. Това го казва Демерджиев пред БТВ и темата се похлупва. Защо не казват кои са тези бази, кои са тези граждани? Но никой не му задава въпроси”, заяви Борисов.

Той припомни и че преди дни зам.-министър Папукчийски съобщи, че пощите са били  хакнати заради куриерска фирма.

„Все още следствието от тази атака не е отстранено. Дори последния месец пенсиите бяха раздадени със закъснение. Хакерските атаки, които сринаха Български пощи през април, бяха в интерес на частна куриерска фирма. Е как някой не попита за това? Не ви ли е интересно, това не предизвика ли въпроси?”, запита лидерът на ГЕРБ.

Той бе категоричен, че най-изгодното правителство на Русия е това на Кирил Петков.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира на брифинг на партията окончателното решение на съда, според което арестът му е бил незаконен.

„Това решение е взето на една оргия с много уиски, вино и пица на кристали. И заря поръчали. Само мога  да благодаря на хората, които на двете инстанции са взели това решение. По-скоро сега като се отърваха от терора в Министерски съвет, много хора започнаха да разказват как е извършена тази грозна сцена. Те са знаели, че е незаконна, че е произвол. Това решение е взето на една оргия, с уиски, бяло вино, пици на кристали (и заря поръчали) – с единствената задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки, че извършват незаконни действия. И точно тези хора, които са видимо корумпирани, са се заели да правят съдебна реформа и да искат техният сатрап да управлява КПКОНПИ. И самите полицаи ми се извиниха. А Кирил Петков казва, че му бил лош пиарът и като наказание арестува моя пиар. Защо трябва да влачиш жената пред децата и семейството?!”, подчерта Борисов.

Най-четени