Connect with us

Гербери

Бойко извънредно: Кирил Петков и Асен Василев направиха самопризнания! МВР-шефът да ги почва!

Published

on

„До това ни доведе промяната – хаос и разруха. Разликата в цената на газа при нас и при тях е от земята до небето. Както и да се опитват да обясняват, се оплитат в лъжите си“.

Това заяви на брифинг в централата на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.

Той припомни разминаването между, от една страна обясненията, че служебният кабинет само организира избори, и от друга – решението да не се поръчват танкерите, а да се остави това на служебните министри.

„Аз се надявам Демерджиев да разследва умисъла, по който България беше въведена в капан. Бойко Рашков вече не упражнява чадър. Има и самопризнания: казаха, че са решили да не подпишат. Това сега струва милиони“, заяви Борисов.

Той обвини ДБ в раздвоение на личността, защото искат отказ от руския газ, но не и петрола. „Защо „Газпром“, а не и „Лукойл“, попита Борисов, който отправи въпроси към бившите управляващи.

„Има умисъл, че ПП не подписаха с американската компания за танкерите. Има умисъл и, че не са резервирали капацитет на пристанището за втечнен газ – или, както Кирил Петков го нарича – паркинг. Това са престъпления в НК, те са направили куп самопризнания“, обясни Борисов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени