Connect with us

Timeline

Киро и Рашков ще си паснат в Суходол – „психиатрична болница за лечение на наркомании и алкохолизъм“

Published

on

Личи си, че Кирето е сменил дилъра – Семерджиев е на топло, новите доставки идват от Криско директно на „Чаталджа“, а не в МС. Стоката е по-некачествена, клиентът се оплита все повече в брътвежите си и губи връзка с реалността.

Вика по БТВ – 80% от България иска Бойко Борисов да се пенсионира. И кой го казва? Най-бързо порутилият се премиер в историята, изхвърлен с шутове само за шест месеца при над 70% обществено неодобрение, и то в анкетите на социолозите около „Капитал“?! Докарал рекордна за 21.век инфлация и изправил държавата пред газова криза?!

Пак според тия анкети „пенсионерът“ Борисов изпреварва Кирето по доверие. ГЕРБ води убедително във всички проучвания, но крейзито пак се кани да арестува лидера им.

Тая теза с пенсията на Борисов е наистина дебилна. Откъде точно се очаква да се пенсионира – той не заема държавен пост, не е депутат, не е премиер… От собствената си партия ли? Все едно да се очаква от мен да се пенсионирам от ПИК…

Възхитителен е този тип, още по-възхитително е упорството му да представя комунистическия пияндурник Бойко Рашков като смелчага, борец с мафията. Личи си, че са от една порода, идеално ще си паснат и ще се допълват в Суходол – „държавна психиатрична болница за лечение на наркомании и алкохолизъм“.

От профила във Фейсбук на журналиста Недялко Недялков

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени