Connect with us

Лайф или жизнь

Фамилия Хлаваджиян да не яде от пиците на Киро!? Джуди плюе Бойко, Кремена се барна като прасе

Published

on

Докато повечето родни звезди събират тен по морето, една от тях реши по изключение да си остане в София, за да празнува рожден ден. Това е Кремена Халваджиян. Стилистката навъртя 53 лета в края на миналата седмица и отбеляза повода в собственото си заведение в центъра на София. Рожденичката се беше издокарала като клоун, а по снимките, които излязоха от събитието, не се вижда нейната снаха – Александра.

Кремена Халваджиян по традиция прекарва всички свои празници, както и част от ваканциите си в чужбина, в компанията на своето семейство. Откакто е половинка на сина й Бебо, снахата Александра никога не е пропускала тези поводи. Този път обаче стройният й силует не се забелязва на нито един фотос от купона. На снимките, които самият свекър Маги Халваджиян публикува в социалните мрежи, се вижда кой ли не. Там са „обичайните заподозрени” по партитата на семейството – Гала с мъжа си Стефан, Джуджи с приятелка, Димитър Станчев (от супершоу „Невада”) с жена си Ася, Мария Игнатова с мъжа си Ивайло „Нойзи” Цветков, както и звезди, които по-рядко се виждат в компанията на семейството, но явно са близки с него, като Боби Турбото с жена си Калина Крумова, цигуларят Веско Ешкенази със своята половинка, Ваня Джаферович и др.

Разбира се, на купона са били Джуди Халваджиян (по чудо намерил време за празника между обиайното си занимание – да плюе Бойко Борисов в социалните мрежи), Маги Халваджиян и синът на Маги и Кремена – Бебо Халваджиян. Има доста снимки, запечатали как рожденичката прегръща и целува своя единствен наследник. Има и снимки, на които Бебо позира с други гости на партито. Но няма снимки на майката на двете му деца – Александра. Този уикенд тя публикува фотоси от плажа на Созопол.

Едва десетина дни преди рождения ден на Кремена нейният син е бил в Париж заедно с Александра. Възможно ли е да са се изпокарали след това? За Бебо и Алекс се говори, че не са от най-спокойните и често спорят. В същото време обаче се твърди, че и много се обичат. Доказателство за това са двете им деца. Свекървата Кремена никога не е крила, че обича снаха си като родна дъщеря. Не случайно Александра работи във всички предавания на своя свекър, а свободното си време си също споделя със семейството на мъжа си. Ето защо е странно да не се появи на рождения ден на свекърва си. Каква може да е причината? Възможно да се е ядосала за него на Бебо и напук на него да е решила да остане на море с децата, вместо да пътува за партито на майка му. Но е възможно и снимките й от Созопол да не са актуални, да се е прибрала в София, но да се е наложило да остане вкъщи заради децата.

Самата Кремена, поне на снимките, не изглежда притеснена от отсъствието на снаха си. От външният й вид личи, че много се е постарала над тоалета си и май много се харесва с него. Визията й наистина е забележителна, но не в добрия смисъл на тази дума. В старанието си да се отличи от тълпата стилистката се е направила на клоун. И то не симпатичен клоун, какъвто може да бъде поканен на детски рожден ден, а по-скоро някакво подобие на зловещото чудовище от филма „То” по Стивън Кинг. Навсякъде около нея се развяват розови воали, блестящи камъчета и изкуствени плитки, които са по-подходящи за маскараден костюм отколкото за 53-и рожден ден.

Мария Игнатова например, която е в съвсем семпла розова рокля, изглежда далеч по-добре не само защото е по-млада и стройна, а защото е облечена с повече вкус. Не е ясно как мъжът на Кремена – Маги, я е пуснал да излезе от дома си, облечена като гротеска. Самият той е бил в обикновени дънки и риза. Продуцентът вероятно не осъзнава, че любовта изисква не само да приемеш другия, какъвто е, но и да му кажеш, когато самият той не усеща, че става за смях, писа Уикенд,

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени