Connect with us

Лайф или жизнь

Бившата съпруга на Бойко Борисов се прибра в Бъгария и вдигна тост: Наздраве за промяната

Published

on

Бившата съпруга на Бойко Борисов е отново в България, пише „Ретро“. Д-р Стела Костова, която от години живее в САЩ, е кацнал у нас преди дни.

Скоро след пристигането си лекарката и майка на единствената дъщеря на Борисов посети един от любимите си ресторанти намиращ се на столичния булевард „Витоша“. Тя е вечеряла в компанията на близки хора. „Наздраве за промяната“, написа д-р Костова към няколко кадъра от заведението.

Само няколко часа по-късно, след кацането, бившата съпруга на лидера на ГЕРБ е имала неприятно преживяване, след като разбрала, че пред дома на Борисов в Банкя отново има протест, този път организиран от ВМРО. Лекарката се притеснила за дъщеря си Венета и за двамата си внука.

Припомняме, че Стела тежко преживя и скандалния незаконен арест на Борисов през март, когато дъщеря й Венета,  изключително разтревожена се появи по телевизията обляна в сълзи.

Бившата съпруга на Борисов има и други роднини у нас. В София живеят майка й Симеонка, която е на достолепна възраст, както и нейната сестра Петя, също лекарка, доцент по  гинекология в Майчин дом.

Стела заминава за Америка преди повече от 20 години. Живее в известния квартал Ориндж Каунти в Лос Анджелис и работи в голяма клиника в региона. Д-р Костова е запазила отлични отношения с бившия си мъж. Във Фейсбук двамата са приятели, а Стела, редовно го подкрепа в политически план, изказвайки мнението си по важни въпроси.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени