Connect with us

Парламент

Тошко Йорданов: 48 часа преди да се продаде, Руди Гела ми се кле: Брат, със Слави съм, никога при Киро

Published

on

„Човекът който беше при вас преди малко, е лицемер истински“. Това заяви Тошко Йорданов, който се включи от кулоарите на парламента след поредната словесна полюция на министър Радостин Василев в национален ефир.  

„Какъв му е проблемът на Радостин с Гроздан (Караджов), не знам. Маймуните помнят по 3 минути, той би трябвало помни повече“, заяви той по отношение на твърденията на Радостин Василев, че Тошко Йорданов е наредил „не пипайте Сталийски“.  

„Ако ще си спомня, да си спомни по-нататък. Аз му казах: „Ако има сигнали срещу Сталийски, продължавай докрай“. 

„Човекът е лицемер. Още повече в деня преди той да се излюпи по телевизията на пресконференция и да заяви че Слави е мафиот, предния ден аз бях в неговия офис в „Студентски град“. Водихме мъжки разговор“, разказа той и обясни, че е питал Радостин Василев дали е правил договорки с Кирил Петков, тъй като той е разбрал, че е имало срещи в дома на премиера. 

„Не брат, аз ли бе брат, аз не съм такъв“. Всяка втора дума му беше „брат“. След това се е хвалил пред същите тия хора как ме бил изпързалял“, добави Йорданов. 

„Радостин решил че е много възмутен, когато събрах парламентарната група и казах, че заради Македония това правителство може да си замине. 3 минути по-късно той го разказа на всички“, каза още Йорданов. 

Той се разгневи от изказванията на спортния министър в оставка: „Човек, който плаши една жена по телефона. В вие го чухте. И се държи като тъпа мутра. И тоя сега да говори за морал!“.

По отношение на Северна Македония той посочи: „Имаме коалиционно споразумение и всеки, който работи против него, е предател. Кирил Петков го нарушава“.

„Гроздан Караджов ги направи на саздърма днес в парламента с всичките им обяснения“, каза той по повод дебатите за вот на недоверие в парламента. 

Най-четени