Connect with us

Fake Harvard

Ето защо Петков е сигурен, че ще напазарува 12 депутати от Слави! Олигарси му събраха 60 млн.

Published

on

Кирил Петков вчера много нагло обяви, че очаква поне 12 депутати на Слави да го напуснат. „Всъщност вярвам, че бройката ще бъде много по-голяма“, похвали се харвардският аферист.

Откъде идва самоувствието на този провален лъжец?

От парите!

60 милиона лева са събрани спешно от олигарси, за да може с тях Кирил Петков да си напазарува нови депутати.

Част от парите са набавени от близък до американското посолство олигарх. Той и без това спечели над 550 милиона, откакто ПП е на власт, така че може с лека ръка да им „отчупи“ 30.

Своята лепта са обещали и петима разследвани от Иван Гешев и Сотир Цацаров съмнителни близнесмени, с над 1,2 милиарда запорирани лева! Те се надяват парламента да издържи поне още месец, за да може да мине идеята за назначаване на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ. Като такъв той много лесно ще им разблокира парите.

Неприличните предложения към депутатите на Слави варират между 2 милиона за обикновен такъв и 5 за човек с тежест в групата, който може да убеди и други свои съпартийци да емигрират към Кирил Петков.

Интересното е, че един от министрите на Слави Трифонов почти е поддал на изкушението, като тази вечер ще има решителна среща с двама олигарси, които да му гарантират имунитет, ако извърши измяната.

Най-четени