Connect with us

Гербери

Остриетата на Бойко: Целта на кировците бе да ви наплашат с ГЕРБ, за да си назнаат любовниците

Published

on

„Целта им беше да ви накарат да се страхувате от ГЕРБ. Назначиха си само близки, роднини и любовници“, заяви бившият министър на образованието Красимир Вълчев.

„България се управлява от фалшиви герои.“, подчерта той, както припомни едноименната песен на Тодор Колев.

„Управляват ни хора, които създават само проблеми. Вие разбрахте ли нещо от мерките?“, попита депутатът от ГЕРБ и бивш социален министър Деница Сачева.

„Отново излъгаха българските пенсионери. Казват, че вдигат с 20%, а това не е вярно. Реалното увеличение ще е около 4%. Всички взимат 50 за Ковид, която въведе Бойко Борисов докато беше премиер“, припомни тя.

Не вярвайте на Кирил Петков като ви казва, че тези пенсии ще се плащат с пари от кражби, защото кражби не е имало. Сега всичко се плаща със заеми, само се теглят заеми“, допълни още Сачева.

„Страх ги е, защото ако решим можем да ги пометнем истински. С всеки изминал ден държавата прилича на пробито корито. Асен Василев е по-ляв и от Румен Гечев, мерките са му такива, че дори БСП са удивени от неговите решения.“, заяви депутатът от ГЕРБ Даниел Митков.

„Вие го извикахте вече „Оставка“, правителство с участието на БСП не може да е про-западно. Това си личи от техните решения за Украйна, санкциите на ЕС за Лукойл, правителство, което лъже по отношение на газа и РСМ, правителство, което не е наясно с посоката, не е про-западно. Те не знаят накъде отиваме.“, обясни той.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени