Connect with us

Нюзрум

И Кристиян Вигенин скастри Слави Трифонов за Северна Македония

Published

on

В споразумението за коалиционно управление между ПП, БСП, ИТН и ДБ е залегнала ясна позиция по отношение на европейската перспектива на Република Северна Македония. Тази тема остава едно от най-големите предизвикателства за България и за правителството в областта на външната и европейската политика.

Поддържането на широко политическо съгласие и единодействието между институциите е ключ към успешното отстояване на българския интерес, написа в профила си във Фейсбук социалистът Кристиан Вигенин. 

Думите му са по повод коментара на Слави Трифонов, който по-рано днес поиска старта на преговорите на РСМ за членство в ЕС да се обвърже с отпадане на американските визи за България и членството на страната ни в Шенген.

„Свиканият от президента КСНС е добра възможност за получаване на актуална информация и споделяне на политически виждания за стъпките напред.

Всяка дума има значение, затова разчитам импровизираните изявления на предварителен етап да бъдат сведени до минимум, за да не се създава невярно впечатление за пукнатини в българската позиция или между коалиционните партньори“, предупреди Вигенин.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Най-четени