Connect with us

Парламент

ГЕРБ срина Киро и Рашков и хвърли бомба в Парламента: Честит премиер Асен Василев!

Published

on

В декларация, посветена на 1 година от края на управлението на ГЕРБ, Десислава Атанасова отново изброи преимуществата на предходното управление и лошите решения на сегашното. „Преди година започна промяната, както я кръстиха нейните орисници, за да продължи с хибрида, който е днес. Това бе началото на политическата криза“, заяви тя. Атанасова се оплака, че партиите на промяната са поели курс на политически реваншизъм и са всели разделение в българското общество. Нашите предупреждения всеки път се сблъскваха с лозунги и клишета, заяви тя.Шефката на ПГ на ГЕРБ обяви, че по времето на Бойко Борисов е имало най-ниска престъпност и миграционен натиск, цените на хляб, олио и бензин също били по-ниски. Година по-късно България затъва, не бе решена нито една криза и нито едно предизвикателство, констатира тя.

Атанасова се оплака от чистките в администрацията и как хиляди българи били пострадали от репресиите на Бойко Рашков, а срещу ГЕРБ-СДС се водела брутална компроматна война.България е страна със спряло развитие, управлявана от шарлатани и аматьори, смята Атанасова. Според нея управлявашите системно унищожават външната политика. „Превърнахте външната политика в килер. Това е нивото, на което ви посрещаха“, атакува тя. По думите й изчегъртването на ГЕРБ се било превърнало в зануляване на държавата. „Абсолютно всички хора вече разбраха, че е в ход план за унищожаване на страната. Единственото хубаво е, че в този парламент има и опозиция. Ние от ГЕРБ с всички сили ще пречим на това да унищожавате родината ни. За нас тя е само една, ние друго гражданство нямаме“, заяви Атанасова.

Тя нарече Асен Василев „уважаеми министър-председател“. Според нея Василев бил истинският премиер, който дърпа конците в държавата и репресира опозицията.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени