Connect with us

Fake Harvard

Бареков разкри къде заголват дупета сега журналистките, които лягаха при Бойко

Published

on

Като говори днес за грешките, които допусна с властта и медиите през подледните 12 години, добре е Бойко Борисов да си признае и още една. А тя е вече позабравена – че той лично, Люба Ризова, Прокопиев и Красимир Гергов ми спретнаха комплот и ме изхвърлиха от БТВ през ноември 2009 (преди 12 години), точно месец-два след като ГЕРБ взе властта за първи път.

Ужким, за да бъде по-удобна и по-приветлива медията лично към Борисов. По-нататък всичко вече е история.

А БТВ окончателно стана бастион и рупор на олигарсите ололо кръга „Капитал“. Мата Харитата на Бойко Ани Цолова, Миролюба Бенатова и Генка Шикерова дълго и вярно обслужваха Борисов и дори го върнаха обратно на власт след Костинбродската афера през 2013.

Сега същите и БТВ обслужват новата власт, инсталирана от олигарха Прокопиев и сородоидните му авери от „Козяк“.

А Борисов само си въобразяваше, че ще си има негова телевизия и лична орда телевизионни телохранителки по почина на гвардията на полковник Кадафи.

Оказа се, че е имал освен Зайчарника в Банкя и два-три непотребни курника с телевизионни мисирки. Падна от власт и мисирките изтърчаха с голи дупета напред в новия курник на двете декоративни петлета, едното от които не е и петле, а маскирана с розов гребен кокошка.

От профила във фейсбук на журналиста Николай Бареков

Най-четени