Connect with us

Гербери

15.00 часа, Бойко Борисов отново проговаря за Васил Божков! Нищо, че вече се закле във внуците си

Published

on

Бившият премиер Бойко Борисов е получил призовка да се яви днес като свидетел по разследването за изнудване на  бизнесмена Васил Божков. Разпитът е насрочен за 15.00 ч. в понеделник.
За разпити са призовани и бившият финансов министър Владислав Горанов и бившият шеф на Пресцентъра на МС Севделина Арнаудова.

Припомняме, че миналата седмица на брифинг в централата на партията Борисов категорично отрече твърденията на бизнесмена с повдигнати 19 обвинения  и укриващ се в Дубай Васил Божков-Черепа.

„Никога, по никакъв начин, лев, евро, долар, стотинка, никой не ми е носил. Ако ми е донесъл, аз се заклевам във внуците си, ще ходя, ще го кажа в понеделник същото, това го казах и декември месец, когато беше първата акция да ни маскарят“.

Борисов, Горанов и Арнаудова бяха задържани за 24 часа от МВР без никакви  доказателства. Адвокатът на лидера на ГЕРБ оспорва законосъобразността на задържането. Според Менков липсват и  основания за необходимост при претърсването в домовете на Борисов, Горанов и Арнаудова. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени