Connect with us

Нюзрум

Банкерът Хампарцумян взриви ефира: Тя щеше да е по-добър премиер от този дето продава джапанки

Published

on

Левон Хампарцумян направи доста любопитен коментар за спечелена европейска отборна титла от прекрасните български момичета.

„Тези момичета първо са положили огромни усилия през годините, за да станат добри в това, което правят. Имат хубав хубав генетичен материал, достатъчно интелигентни са и, разбира се, това са умения, които в бизнеса и в управлението на бизнеса се ценят много. Така че утре, ако решат да не се занимават с шахмат и да отидат да търсят някои корпоративни кариери и там ще бъдат супер успешни, заяви в „Пресечна точка“ по Нова тв банкерът. И продължи така:

„Помня, че Антоанета Стефанова беше номинирана за премиер. Тя щеше да е по-добър премиер от този дето продава джапанки там или каквото беше. Постиженията на тези момичета са впечатляващи, но не би трябвало да очакваме държавата да спонсорира на всяка цена тези постижения.

Държавата трябва да се занимава с масовия спорт, а не с високите постижения. Високите постижения са друго нещо и те са свързани с индивидуални жертви, усилия, материални разходи понякога и така нататък.

Григор Димитров да не са го направили държавата, семейството му е такова, каза още Левон Хампарцумян. 

Най-четени