Connect with us

Лайф или жизнь

Ирина Тенчева пред нервен срив, съпругата на Иван Христов се страхува от най-лошото

Published

on

Ирина Тенчева разказа открито за проблемите със здравето, които е имала през последните месеци. Жената на продуцента Иван Христов вече няколко пъти е боледувала от COVID-19, а последното ѝ заразяване отново не e минало без продължителни оплаквания. 

Ето какво сподели блондинката в социалната мрежа: „На тази есенна снимка съм поседнала сред едно гръцко лозе и съм много радостна и облекчена, защото минути преди това си бях проверила резултатите от поредните кръвни изследвания. През целия август и септември имах забележителен спад на енергия – живеех в нещо като полусън; заспивах, където седна, забравях много, периодично ми се появяваха грипоподобни симптоми и после изчезваха, косата ми падаше… Все едно не бях аз! Накратко – от резултатите разбрах, че хемоглобинът ми е силно занижен, а също и че през мен е минал поредният смазващ ковид, но на фона на други предположения това беше направо супер новина!“

Докато чакала резултатите от изследванията си, Ирина била пред нервен срив, защото в главата ѝ се въртели какви ли не страшни диагнози. Тя си въобразявала, че е болна от най-лошото. Закрепила положението и здравето си, като започнала терапия с етерични масла и хранителни добавки. Многодетната майка съветва последователите си да си пуснат тест за антитела и други кръвни показатели, ако имат подобни на нейните болежки.

За да се разсее от проблемите, Тенчева е заминала за Барселона с мъжа си Иван Христов и децата им. По думите ѝ любимото им занимание там било да посещават местните пазари. „Простите удоволствия са наш специалитет. Едни от най-щастливите ни моменти (и снимки) се случват по пазарите.

Там винаги сме някак еуфорични от изобилието на вкусове, хора и винаги хапваме нещо “на крак“. Простите удоволствия са наш специалитет“, доволна е бившата тв водеща. Откакто се залюбиха преди повече от 10 години, Иван и Ирина винаги са демонстрирали хармонични отношения. Партньорът на Андрей Арнаудов дори спря пиячката под баготворното влияние на настоящата си жена. Христов е споделял, че по време на брака си с първата си съшруга Вихра Петрова е бил силно привързан към чашката, защото не се чувствал удовлетворен в личния си живот. Той неведнъж е признавал, че тогава е бил на косъм да се превърне в алкохолик и да свърши зле. Тенчева обаче го променила към по-добро. С днешна дата той живее и се храни здравословно, опитва се и спортува.

Ирина също е трезвеничка от началото на настоящата година, припомня HotArena. Тя взела решението да стане въздържателка, след като прочела книга на тази тема. Сега бившата водеща и риалити звезда от шоуто „ВИП Брадър“ се разграничава от стария си начин на живот. Неотдавна тя пиеше ежедневно за разпускане на напрежението, но се кълне, че това е останало в миналото. Блондинката се е обърнала към духовното и е намерила други начини за релаксиране на нервите.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени