Connect with us

Timeline

Мрежата гърми: От началото на дерогацията Добрев го повтаря, сега се правят на изненадани

Published

on

От Фейсбук профила на журналиста Ивелин Николов

От началото на дерогацията Делян Добрев показва как кабинетите на ПеПеТаТа обслужват Путин. Сега цял свят гръмна, че благодарение на „евроатлантиците“ ни Путин е захлебил с 1 млрд. евро. И вместо да видим оставки и призиви за такива, ПеПеТаТа и техните „евроатлантически“ анализатори и журналисти или наглеят или се правят на изненадани.

Абсолютни нахалници.

Добрев показваше и фактурите за газ от „Газпром“ от посредници на „Газпром“ по време на кабинета „Петков“. Трябва ли международно разследване, за да спрат наемниците по студията да повтарят лъжата, че ни управлява проевропейско, че дори евроатлантическо правителство?

Трябва ли да направят репортаж за „Джемкорп“ по CNN, за да си подадат оставките, а нахалниците да млъкнат и да си заминат в Кремъл?

И не го пиша това, защото съм русофоб. Никога не съм бил и няма да бъда русофоб, но съм българин и не ми е приятно страната ни да бъде източвана финансово или вкарвана в международни скандали и далавери, заради кефа на Путин и неговите приятели в България, които до оня ден бяха комунисти, а днес са евроатлантици.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени