Connect with us

Гербери

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Бойко отряза Кирил Петков: Минаваме в тотална опозиция! Лакираните ти да се оправят

Published

on

ГЕРБ ще бъде тотална опозиция на новата власт на Държавна сигурност в София, научи ексклузивно 7dnisofia.bg от свои източници в централата на най-голямата българска партия.

В четвъртък Кирил Петков е предложил на Бойко Борисов участие в управлението на София през посочени от него заместник-кметове, които обаче не са свързани с партията. Лидерът на ГЕРБ е бил обаче категоричен, че не влиза в договорки, а ще призове партията си да подкрепи Васил Терзиев, заради общото управление на държавата. Генералът е уточнил изрично, че очаква същото от ПП.

Както е известно обаче на балотажите в неделя Шарлатаните играха навсякъде срещу ГЕРБ.

Това е накарало Борисов да откаже каквато и да е коларобариця с тях в София, тъй като му писнало от лъжите им. За което е наредил да бъде уведомен и Кирил Петков.

Само преди няколко часа Борисов е заявил на най-близките си в ГЕРБ: Минаваме в тотална опозиция в София! Лакираните да се оправят.

Припомняме, че предстои сбирка на лидера на партията с депутатите, на която да се обсъди и бъдещето присъствие на ГЕРБ в сглобката, която в този час изглежда повече от паянтова.

Най-четени