Connect with us

Нюзрум

„Умнокрасивите“ станаха за смях: Като няма машини, ала-бала с бюлетини

Published

on

Позиция на народния представител от ГЕРБ/СДС Бранимир Балачев, разпространена от пресцентъра на ПП ГЕРБ-Варна:

Председателката на СИК от Промяната и ДБ в с. Малорад Моника Йорданова е в ареста заради подправяне на бюлетини. Под крилото на властта и пред камерата за видеонаблюдение в изборната секция жената чертаеше кръстчета в полза на Бай Цеко.

ПП/ДБ явно са намерили цаката на бюлетините, като няма машини. Важното е да има ала-бала. Това коментира народният представител от ПГ на ГЕРБ/СДС Бранимир Балачев. Кой ли е Бай Цеко във Варна? И как  може да са били прецакани другите заради него?

Най-лесният начин е с химикалката, като бюлетините на конкурента се направят недействителни – я с още едно кръстче, я с някаква точка, запетайка или друга драсканица.

Щом ПП/ДБ си драскат в бюлетините в с. Малорад, какъв е проблемът да не го правят и във Варна, попита риторично адвокат Балачев. Това е сигурен начин Бай Благо да стопи гласовете на конкурентите си. И да излезе на балотаж, като прецака „Възраждане”. Там разликата в гласовете за техния кандидат за кмет Коста Стоянов и за листата за общински съветници е  значителна.

Явно е играла здраво химикалката за да стане „ала-бала”, допуска депутатът.

Истината се крие в чувалите със сътворени и изгодни недействителните бюлетини –  3 507.

Най-четени