Connect with us

Гербери

Пада ли кабинетът до дни? Борисов размаха пръст: Сглобката е толкова паянтова

Published

on

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се пусна на живо от Казанлък. Той обсъди резултатите от изборите с кандидатите на ГЕРБ в района.

„Корнелия Нинова толкова се уплаши, че Ваня Григорова ще стане кмет, че не ни иска подкрепата“, каза в началото Борисов. „А ние просто казахме да се избира дали да има държавна собственост или държавна сигурност“, поясни той.

„Войните не само Русия-Украйна, но и в Близкия изток, това ще доведе до запасяване. БВП на Бъклгария се формира от военна промишленост,  въпреки че има дерогация бензинът и нафтата хвърчат Не знам с какви очи говорят какво ще направят, а защо досега не направиха. Близо 3 години управляват.“, възмути се Борисов.

„Забравете за магистрали, забравете за тунели – Промяната забранява такива неща. Сглобката е толкова паянтова. Аз разбирам те да не искат тунел под Шипка, ама да се започне на друго място да се прави. То няма нищо. След изборите ще говоря с партията. Поне да има местна власт, защото стане ли хаосът и в нея, не вижда какво ще бъде“, каза Борисов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени