Connect with us

През пура ми е

Талантливият мистър Бойко не загуби София! Даде им я за малко да му я подържат! Докато си я вземе пак

Published

on

Трогнателно е да гледаш от снощи, как такива като Смилов, Малинов и други златни малинки на дезинформацията обикалят из тв-студията и тричат Бойко Борисов. Радостни са, заработват сребърниците от куфарното милионерче на ДС. Героизират победата му на първи тур, това било началото на края на ГЕРБ, последната мъка на Борисов и прочие глупотевини, подходящи за лексикона на студентка по социология в трети курс.

Проблемът на златните малинки е, че никога не поглеждат към втория план на случващото се. Не умеят да четат между буквите. Затова сричат по задание от Лена.

Забугата на ГЕРБ снощи било поражението на века, народната анатема ги застигнала, облъчват ни златните малинки.

Пичове, вие сериозно ли? И не сте ли го казвали поне още 4 592 пъти по адрес на Борисов и ГЕРБ в последните 4 години?

Във футбола има едно много интересно явление в края на всеки един шампионат. Левски например знае, че няма да стане шампион, а му предстои гостуване на Пирин да речем. Пирин пък се нуждае на всяка цена от победа, за да остане в групата. И тогава Левски му дава мача, който и без това не може да спечели. Но срещу условието в следващия шампионат Пирин да му даде и двата мача!

Ето това направи и Борисов.

Благодарение на инертната си софийска организация, ГЕРБ губи в София избор след избор. Беше ясно, че ще загуби и този. Дори да издигне Иван Костов. Бойко Борисов обаче намери начин така да загуби този мач, че да спечели следващите, при това с разлика.

Първо: ПП и най-вече ДеБъ се върнаха в позорната роля на себе си от предишните избори! Помните ли, че тогава женерал Танас зовеше да се подкрепи Мая Манолова? Че Христо Иванов мълчеше, когато го питаха Фандъкова или кюстендилската комунистка подкрепя? Че Борис Бонев караше с Манолова инвалидни колички по центъра? Днес ЦИК стопи разликата между Терзиев и Ваня Григорова на 8 пункта. Ужас! Сега Ристьо, Бонев и Танас трябва да се хванат за ръчичка и да ходят при зайчарника в Банкя да молят Бойко да не прави като… тях преди 4 години.

Второ: ГЕРБ ще има над 30% за общинска листа. Т.е. ПП и ДеБъ трябва да решат с кого да управляват – ГЕРБ или БКП? Ясно е, че Васил Терзиев ще го тегли към родовите му връзки с ДС, но пък направи ли го, ще приключи Сглобката на национално ниво. Което Кирил Петков не за един, а за 10 милиона кеш няма да му позволи. Т.е. ГЕРБ щ остане незаобиколима планина в Общинския съвет, но без да има никакви ангажименти и без да носи никакви пасиви.

Трето: Спечели ли Васил Терзиев София, Кирил Петков ще брани правителството повече, отколкото Лена от забременяване. Елементарно е. Ако Лена роди, ще го гледа Миро. Докато падне ли правителството, кой ще гледа Васко? Няма правителство, няма пари за София, няма бюджет за харчене. А както знаем, ДеБъ не е ГЕРБ, те с малко пари не се оправят, камо ли с никакви. Т.е. за властта в София е жизнено важно да не пада властта в държавата. Ако ще и тя да се напълни с министри на Бойко.

Четвърто: След 4 години кмет на София ще е… Антон Хекимян. От тук нататък журналистът има 48 месеца да прави това, което Борис Бонев: Да е ядосан за всяка крива плочка, да е гневен за всеки съмнителен лев, да е състрадателен към всеки обиден от общината, да изправя всеки ден Терзиев и Бонев до стената. И след 4 години да се яви на избори срещу хората, които са съсипали София. Ще ги отвее на първи тур.

Така, че който отписва Борисов, лъже се! Бойко е прекалено талантлив, за да им подари София. Просто им даде за малко да му я подържат. Докато си я вземе пак!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени