Connect with us

Гербери

ГЕРБ с грандиозен флашмоб във Варна: „Промяната“ за Морската – коли по алеите

Published

on

Шарени коли „бръмчаха“ днес по алеите в Морската градина на Варна – по примера на кандидата на „Промяната“ Благомир Коцев, който години наред обжалва в съда заповедите за забраната на автомобили в парка на кмета Иван Портних, предава „24 часа“.

Колите-макети бяха брандирани с надписи: „Ако искаш коли в Морската, гласувай за Благо“, „Промяната за Морската: коли по алеите“, „Благо иска да паркира“, „Магистрала „Хоризонт“, „Благо иска за всяка кола поляна“. Посланията са да се случи точно обратното – Морската градина без коли. Кандидатът на „Промяната“ има свой частен паркинг. Завзел е държавни поляни в сърцето на Морската градина, където се шири кръчмата му. В паркинг до заведението стана трагичен инцидент с дете.

Флашмобът е организиран от младежите на МГЕРБ, които минаха по алеите с „колите“ си, надуваха тромбони, за да привлекат вниманието на варненци към решаване на големия проблем. 10 години политиката на ГЕРБ – Варна е: Морската градина без автомобили . Защото с тях по алеите не е благо за Варна.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени