Connect with us

Бай Ганьо

Цънцарова покани Кирил Петков да му прави ми-ми в новото си слагаческо предаване! Уви, не успя! Защото Кирчо е идиот!

Published

on

Най-голямата опасност за България от войната в Украйна е свързана с ядрените централи.

Това заяви премиерът Кирил Петков в унизително слагаческото ново предаване „Защо, г-н министър?“ по bTV. 

Водещата Цънцарова пък само дето не направи на Кирил Петков нещо с устата, заради което жена му да й накъса фустата!

Най-голямата опасност, която аз видях, бе горящата сграда на техния АЕЦ. Това беше директна заплаха върху нашата сигурност. Другите заплахи са също големи, но рискът с ядрените централи за мен е номер 1 – като най-голяма потенциална щета за българското население, обясни Петков, с което показа, че е тотален политически дебил! Някой трябва да обясни на Снежната топка, че в Украйна не гореше АЕЦ, а учебен център до нея!!!

И европейските ни партньори мислеха, че няма да има война. Всички бяха учудени от първите бомбардировки. Очакваха се различни сценарии – частично влизане, провокации, но никой не очакваше хиляди хора под обстрел с ракети, коментира Петков.

Така че война в България няма опасност, българското население трябва да е спокойно, увери премиерът.

Но, от друга страна, опасността тази война в Украйна да продължава много дълго време, да стане една ужасяваща война, където много хора умират, и да имаме рискове за неща, като техните ядрени централи, да, има такъв риск, допълни той. Затова трябвало да се направят много бързи и спешни мерки. Няма плашим българското население, но трябва да сме готови – МС отпусна средства за таблетки йод, системата за ранно уведомяване, обясни Петков и пак изплаши хората.

Първият щаб – беше с посрещането на бежанците. Той вече работи и тази криза беше овладяна. Има пълна координация за настаняване, документи, работодатели. Сега работим по втората част, където работим за всякакви сценарии – смятам да привлека топ специалисти, които да направят стратегията, обясни Петков, с окето двамата с Цънцарова станаха за смях. Само няколко минеути по-късно в информационните новини на Нова стана ясно, че в България има тотален хаос с посрещането на бежанците, а кризата с тях е тотална!

За хотелите, в които ще бъдат настанени бежанци, имало два варианта – доброволци, които отварят вратите на хотелите си, да приемат бежанци. И другите са тези, на които ще се плаща. Вече има организация за 40 лв. на човек от държавата – ще бъде платено и на тези, които вече са го направили. Ще има ясен канал и плащанията ще минават през Министерството на туризма, обясни отново по идиотски начин премиерът, който явно не знае основни правила. Като например, че в момента, в който „доброволците“ пуснат бежанците в хотела си, те се таксуват като… туристи. За което пък сутринта в самата телевизия, в която гостуваше харвардският аферист имаше скандални материали.

Най-четени