Connect with us

Fake Harvard

Гърми скандал: Киро Петков стегна дисагите за Канада?

Published

on

Лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков използва краткият остатък от лятната ваканция на депутатите и се метна на нискотарифен полет до Милано в ранния следобед днес. Прави впечатлание обаче, че до италианския мегаполис бившият премиер лети не с раница на гърба, за да се впише в изискванията за безплатен ръчен багаж на борда, а с огромен куфар, събиращ 20 килограма.

Това само по себе си предизвика спекулации в социалните мрежи, че не е изключено да е нарамил дисаги за Канада, където наскоро бе съпругата му Линда, за да се види с близките им.

Самата блондинка пък завършва ремонт на сладкарницата си, забеляза репортер на Lupa.bg и не е изключено да посрещне септември с още по-висок ценоразпис заради вложеното в настилки и стени.

Иначе самият Петков се качи на самолета от аерогарата в София сам. Справка на медията разкри, че и двата полета в следобедните часове днес, са на известна компания за евтини билети. Но с този багаж съпредседателят на парламентарната група навярно се е бръкнал с още няколко стотачки.

Най-четени