Connect with us

Fake Harvard

Часове преди раждането: Лена хукна по планините с…

Published

on

Лена Бориславова се спасява от градските жеги в планината, пише „Ретро“. Бременната почти в деветия месец юристка и половинката ѝ Мирослав Иванов тази година предпочели да не посещават родното Черноморие, а да отдъхват на хладина в гората. Поради деликатното положение на бъдещата майка докторите не ѝ препоръчвали да прави слънчеви бани. Затова грижовният ѝ любим Миро я завел на почивка в Кюстендилско. Двамата правели сутрешни леки преходи по маршрутите наоколо, като посетили и една от най-мистичните местности в региона – Ючбунар.


Мястото впечатлило Лена, която сподели в социалните мрежи няколко снимки от разходката си до там. Ючбунар е прочут със своите вековни и рекордно високи секвои, които се считат за природен феномен и са прочути в целия свят. Според местните около природното чудо витаела особена енергия и мнозина посещавали местността, за да се прочистят от отрицателните енергии и да се заредят с позитивни такива. Дни преди раждането на първото си дете Лена Бориславова имала нужда именно от подобна терапия. По всяка вероятност двамата с Миро са отседнали в някои от многото луксозно хотели в областта, известни с лечебната си минерална вода и чистия въздух.


Неслучайно най-обсъжданата двойка в родния политически елит избрала Кюстендил, тъй като се намира само на час и половина път с кола от София. Те не искали да се отдалечават от столицата заради състоянието на Лена. Тя държала на всяка цена да роди в София в елитна болница и при конкретен екип, който още преди месеци избрала. Почти до последния момент бъдещите родители не бяха набавили всичко необходимо за посрещането на новия член на семейството си от суеверие, но малко преди да заминат на почивка, направили голям шопинг и стаята му в столичния им апартамент вече била напълно обзаведена. Интересна подробност е, че жилището, което Миро и Лена обитават в стара кооперация в София, е на кредит, а върху плещите им лежи борч от 100 хиляди лева към родна банка. Те ще продължат да го изплащат и след като станат родители на първа рожба.

Най-четени