Connect with us

Timeline

Слави пак беснее от дивана: Коалицията властва чрез управлението на Киро

Published

on

„Най-важното качество за един депутат се нарича свобода. Кажи ми един случай, в който аз съм казал ще гласувате против волята си. Борисов им се обажда и ги обръща. Те не са съгласни с много от нещата, които правят. Лидерска партия е, когато лидерът казва какво се случва.“ Това заяви Слави Трифонов в своя фейсбук профил.

„Хората, които са в парламента, са избрани от хората, които не са в парламента. Те имат правото да решават според съвестта си. Не съм накарал никого да взима решения против волята си. Това не може да се каже за ПП. Доказателство е, че те са в коалиция с ГЕРБ и ДПС.“

 Слави заяви, че коалицията управлява чрез управлението на Кирил Петков. Според него той е скоростната кутия, а лоста за скоростите го движи или Бойко Борисов, или някой от ДПС.

По отношение на случая в Стара Загора Трифонов коментира, че всичко е пиар.

„Опитват се да направят нещо за момичето, което беше нарязано, за да си направят пиар. Не е защото искат да помогнат. Нещата, които предлагат сега, ги предложи „Има такъв народ“ и те ги отхвърлиха. Най-важното е да се прави всичко, за да се защити народът. „

Според Трифонов коментира, че Асен Василев приема предложения за инвитро процедурите, но предложението било на ИТН, а тогава Василев бил против.

По отношение на смяната на националния празник на България Трифонов заяви, че българите няма да го приемат.

„3-и март е част от тяхната ценностна система, а не техен национален комплекс.“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени